Metaalconstructies

Kortenoord construeert en vervaardigt hoogwaardige metaalconstructies op klantspecificatie. Wij leveren maatwerk, op basis van uw technische specificaties, wensen en beschikbaar budget.

Onze lassers en metaalwerkers beschikken over brede kennis en vakmanschap op het gebied van lastechniek en metaalbewerking. Zij hebben ruime ervaring in het verwerken van diverse metaalsoorten en een grote variatie aan staalkwaliteiten, voor bijvoorbeeld slijtvaste toepassingen of constructies met hoge treksterkte.

Wij vervaardigden een grote verscheidenheid aan staalconstructies, trappen, bordessen en hekwerken voor o.a. industriële installaties, havenkranen en utiliteitsbouw.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen en modificeren van slijtvaste constructies en machineonderdelen voor o.a. menginstallaties, zeefinstallaties, transportmechanismen, stofafzuiging, rookgasafvoerkanalen en andere aan slijtage onderhevige installaties en componenten.

Voor Rijkswaterstaat realiseerden wij nieuwe lichthuizen, koepels en bordessen van diverse vuurtorens langs de Nederlandse kust en vele andere lichtopstanden langs de Nederlandse vaarwegen.